Technisch Facilitair Medewerker

Apply now

Technisch Facilitair Medewerker


Full-time · Rotterdam

Introductie

Wil jij werken in een jong en snelgroeiend high-tech bedrijf in de halfgeleiderindustrie? Ons bedrijf realiseert metrologie machines voor de grootste computer-chipmakers ter wereld. Onze machine stelt onze klanten in staat hun chips nog sneller, kleiner en betrouwbaarder te maken.

Wil jij werken in een jonge, dynamische en internationale werkomgeving? Waar jij een grote bijdrage kan leveren aan het creëren van de fijne werkomgeving? Jij houdt overal een oogje in het zeil, hebt oog voor orde en netheid en vooral ook aanwezigheid van gebreken dan is dit een geweldige positie.

Nearfield Instruments is opgericht in 2016, wij brengen de meest creatieve geesten (ongeveer 150 medewerkers) in wetenschap en technologie samen en ontwikkelen een uniek, revolutionair Scanning Probe Microscopy-systeem met hoge doorvoer dat 3D-metrologie op atomaire schaal mogelijk maakt op industrieniveau.

Bij NFI ontwerpen, ontwikkelen, integreren, verkopen en onderhouden we deze geavanceerde metrologiemachines, waarmee onze klanten - 's werelds toonaangevende chipmakers - de productieopbrengsten en dus de functionaliteit van hun microchips kunnen verhogen, wat op zijn beurt leidt tot kleinere, meer krachtige consumentenelektronica. We streven ernaar geavanceerde metrologiesystemen te ontwikkelen die op locatie bij de klant kunnen worden geïnstalleerd, binnen de specificaties, op tijd en met een kwaliteit die de verwachtingen van de klant overtreft.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden van de facilitaire afdeling, waaronder de cleanroom. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor kleine verzoeken, klachten en alles wat met facilitaire zaken te maken heeft voor de organisatie van Nearfield Instruments. Ook fungeer je als aanspreekpunt voor alle externe partijen (leveranciers) die regelmatig ons pand bezoeken.

In deze rol ben je zeer goed georganiseerd en zelfstandig en bovendien handel je snel in onverwachte omstandigheden. Bijvoorbeeld wat te doen als de deur ineens niet meer opengaat, of de ventilatie niet meer werkt.

Binnen ons kantoor, magazijn en cleanrooms liggen de meest simpele maar ook de meest moeilijke taken die deels onder je verantwoordelijkheden vallen. Van het verwisselen van een lamp tot het begeleiden van werkzaamheden aan de cleanroom of het zelf uitvoeren van kleine onderhouds en/of reparatie werkzaamheden.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

 • Uitvoeren van facilitaire werkzaamheden aan en in het Nearfield kantoor en alle preventieve en correctieve onderhoudsacties aan apparatuur binnen NFI;
 • Uitvoeren van lab/cleanroom procedures en reinheid/organisatie normen;
 • Begeleiden van installateurs en het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden middels geleverde (technische) installatie tekeningen. Denk aan koelinstallatie, perslucht installatie en vacuum;
 • Problemen analyseren en oplossen bij apparatuur die niet meer functioneerd;
 • De belangrijkste interface zijn naar verschillende leveranciers, verkopers en interne belanghebbenden;
 • Verzorgen en begeleiden van installatie van nieuwe apparatuur en ondersteunen van onze facilitaire dienstverlening

  Wat vragen we van jou?

  De kandidaat die wij zoeken heeft enige jaren ervaring als technisch facilitair medewerker in een hightech omgeving, vergelijkbaar met Nearfield Instruments. Verder dien je jezelf te herkennen in het profiel en de eisen zoals hieronder beschreven.

  • Minimaal een MBO-diploma in een technische opleiding;
  • Je spreekt zowel Nederlands als Engels;
  • Ervaring in de halfgeleiderindustrie inclusief cleanroom;
  • Je bent snel op de hoogte van alle technische kennis uit documentatie en on-the-job training;
  • maximale woonafstand afstand tot NFI is 30 minuten vanwege storingen en alarm opvolging.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Als je nu aan boord komt is dit een geweldige kans om mee te groeien met het bedrijf vanuit een technisch, persoonlijk en financieel perspectief. Het momentum van Nearfield is energiek en veelbelovend!

  Ons uitgangspunt is natuurlijk om iemand een eerlijk en concurrerend salaris te betalen en daarnaast bieden wij jou:

  • 30 vakantiedagen per kalenderjaar (op basis van 40 uur);
  • 8% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Korting op je aanvullende ziektekostenverzekering;
  • Wij zijn er om elkaar te steunen en collega's zijn er om jou te helpen. TEAM is erg belangrijk, Samen bereikt iedereen meer!

  Solliciteren

  Als de bovenstaande uitdaging je enthousiast maakt, moedigen we je aan om via de groene knop te solliciteren.

  Onze wervingsprocedure:

  • screening door Recruiter;
  • 1e gesprek met teamleden;
  • 2e gesprek met Director en HR Business Partner;
  • Voorwaardelijk contract voorstel;
  • kennismaking met onze CEO;
  • Onboarding en welkom bij Nearfield Instruments!

  Rutger Schröder - Recruiter

  +31(0)638721026 / rutger.schroder@nearfieldinstruments.com

  Recruitment, consultancy and/or other agency?

  We appreciate the interest, but we source all our candidates directly. We understand that you as an intermediary want to present candidates to our interesting positions. This is not how we have structured our recruitment.

  This means that all profiles offered to Nearfield Instruments will be treated as direct applications. Unless we have explicitly agreed otherwise.